Elitron Kombo EL

Elitron Kombo EL

Kombo EL – un echipament de finisare compact pentru tăiere și frezare ce raspunde noilor cerințe de prototipuri din industria prelucrării de cartoane, de prelucrare a produselor imprimate digital, a panourilor de reclamă și a produselor din sectorul de signalistică.

Rezultatul a peste 30 de ani de experiență în proiectarea și fabricarea de echipamente de tăiere și finisare, Kombo EL permite o tăiere precisă și de calitate, fapt ce îl face ideal pentru producția de mostre și produse în serii scurte.

Descriere

Corpul mașinii este realizat dintr-o structură solidă din oțel cu elemente liniare și curbe, cu o robustețe care îmbunătățește calitatea producției, nu limitează viteza de execuție și asigură stabilitate și precizie.
Cu sistemul opțional Seeker SystemTM, sistem exclusiv brevetat de Elitron pentru recunoașterea automată a mărcilor de referință, se ating cele mai înalte randamente de prelucrare a materialelor imprimate, confirmând astfel flexibilitatea extremă a lui Kombo EL.
Toate acestea vin să compelteze siguranța conferită atât pentru operator cât și pentru persoanele implicate în procesele de lucru, datorită dispozitivelor de ultimă generație care supraveghează apariția oricărui obstacol în timpul funcționării.

Unelte disponibile: cuțite oscilante, roți de biguire, unelte de desenat

Aplicații: producția de mostre, ambalaje în serii scurte, elemente de signalistică etc.

Materiale: PVC, carton, carton odulat, policarbonat, forex, vinil, plastic, etc.
Specificatii tehnice
Versatil și elegant, capul multi-instrument asigură tăierea, biguirea sau frezarea materialelor cu o grosime de până la 20 mm.
Se pot monta simultan două unelte de lucru diferite.
Suprafața de lucru are dimensiunea de 1700 mm x 1300 mm, și este împărțită în șase zone cu vacuum activate automat din softul echipamentului.
Viteza maximă de lucru 24 m/min
Bobst Firenze Duran Machinery Flint Group Fujifilm HP Komori Mohr enfocus Elitron ABG International

Prentru a vizualiza aceasta pagina este nevoie de un browser modern.


Google Chrome

Mozilla Firefox

Internet Explorer