Elitron Kombo TAV-R

Elitron Kombo TAV-R

Kombo TAV-R este o soluție de tăiere fără ștanțare, flexibilă, modulară și inovatoare, cu un sistem integrat de manevrare a materialului pentru o automatizare completă a ciclului de producție.

Kombo TAV-R reprezintă cea mai bună alegere pentru producția de cutii și ambalaje, bannere și afișaje POS, fără a utiliza ștanțe. Fiind capabil să taie o gamă largă de materiale și să proceseze fiecare contur cu o precizie extremă, acest sistem flexibil de finisare reduce costurile și timpii de producție, oferind în același timp o versatilitate maximă atât pentru lucrările complexe în tiraje mici cât și pentru lucrările în tiraje mari.

Nu stabiliți limite ale productivității! Datorită flexibilității extraordinare a lui Kombo TAV-R este acum posibilă îndeplinirea celor mai diverse și exigente lucrări.

Descriere

Zonă de tăiere de până la 3200 x 2200 mm cu suprafață de aspirație cu până la 24/32 sectoare cu vacuum, pentru o aderență perfectă a materialelor, chiar și a celor mai decisive.
Pe Kombo TAV-R, toate soluțiile inovatoare brevetate de Elitron lucrează cu cea mai mare eficiență. Sistemul Seeker recunoaște automat imaginile și punctele de referință pe care le comunică apoi capului de tăiere pentru a ști ce și unde trebuie să proceseze, în timp ce Airo Panel, o soluție unică ce folosește un panou puternic de aspirație pentru descărcare automată, îndepărtează materialul prelucrat din zona de lucru într-o singură mișcare.
KOMBO TAV-R este singura soluție de tăiere care vine cu un sistem de role complet motorizat, pentru un flux de lucru integral automatizat. Datorită manipulării automate a materialelor logistica este simplificată astfel încât stiva de materiale să fie transportată direct la Kombo TAV-R gata de procesare. Gestionarea automată a paleților recuperează paletul suport din zona de încărcare și îl deplasează pe linie în zona de descărcare pentru a îmbunătăți în continuare optimizarea fluxului de producție.
Specificatii tehnice
Sistemul integrat de încărcare automatizează fiecare fază a procesului de producție. Platforma de ridicare are o sarcină maximă de 4000 kg.
Seeker System K3 - Sistem video și de software innovator, patentat de Elitron. Acest sistem automatizat cu cameră dublă citește partea inferioară a colilor și recunoaște imaginile imprimate. Detectează poziția punctului de referință și încarcă fișierele de tăiere. De asemenea, sistemul poate redimensiona fișierul de tăiere în funcție de imaginile detectate.
Două capete de tăiere lucrează non-stop pentru a tăia și bigui materialele din aceeași zonă de lucru pentru a crește productivitatea în întregul proces de producție. Dublați automat volumul de lucru, utilizând software-ul TwinCut de ultimă oră al Elitron. Acesta calibrează și atribuie sarcina de lucru independent fiecărui cap de tăiere, optimizând timpii totali necesari pentru fiecare lucrare.
Airo Panel: Tehnologie inovatoare brevetată de Elitron dezvoltată special pentru operațiunea de descărcare. Airo Panel este un panou de aspirație puternic care transportă întreaga foaie tăiată în zona de descărcare și o depozitează pe palet.
Datorită acestei tehnologii brevetate, legăturile dintre materialul finit și resturi nu mai sunt necesare rezultând o îmbunătățire dramatică a calității generale de tăiere. Înlăturarea deșeurilor devine o operație ușoară și nu mai este o activitate consumatoare de timp pentru operator.
Bobst Firenze Duran Machinery Flint Group Fujifilm HP Komori Mohr enfocus Elitron ABG International

Prentru a vizualiza aceasta pagina este nevoie de un browser modern.


Google Chrome

Mozilla Firefox

Internet Explorer