Elitron Kombo TAV

Elitron Kombo TAV

Kombo TAV este singurul SuperPlotter de pe piață cu două capete de tăiere diferite ce acționează independent. Complet automatizat, se bazează pe cerințele industriilor de prelucrare a cartonului și cea a imprimarii digitale in formate mari, ce necesită capabilități de producție permanentă, non-stop.

Rezultatul experienței de fabricație italiană și a inovației tehnologice Elitron, Kombo TAV este alegerea potrivită pentru producția de cutii și ambalaje, afișaje POS și bannere, fără a utiliza ștanțe.

Acest sistem de finisare flexibil reduce semnificativ timpii și costurile de producție oferind în același timp o versatilitate maximă atât pentru lucrările în tiraje mici, cât și pentru cele complexe.

Descriere

Având performanțe ridicate și flexibilitate maximă 24 de ore pe zi, Kombo TAV garantează automatizarea completă a procesului de producție, reducând costurile de operare și cele cu materialele asigurând un fluxul de lucru continuu.

Printre numeroasele inovații patentate de Elitron se numără Seeker System, sistemul de recunoaștere automată a imaginilor și a punctelor de referință și Airo Panel un sistem unic pentru descărcarea automată a materialelor procesate utilizând un panou puternic cu aspirație.

KOMBO TAV este singurul plotter care vine gata pregătit pentru instalarea unui sistem de încărcare cu role complet motorizat, pentru un un flux de lucru integral automatizat. Platforma de ridicare permite ca sistemul să poată fi încărcat cu paleți de peste 1,5 metri înălțime pentru o productivitate sporită.
Specificatii tehnice
Sistemul integrat de încărcare automatizează fiecare fază a procesului de producție.
Platforma de ridicare are o sarcină maximă de 4000 kg.
Seeker System K3 - Sistem video și de software innovator, patentat de Elitron. Acest sistem automatizat cu cameră dublă citește partea inferioară a colilor și recunoaște imaginile imprimate. Detectează poziția punctului de referință și încarcă fișierele de tăiere. De asemenea, sistemul poate redimensiona fișierul de tăiere în funcție de imaginile detectate.
Două capete de tăiere lucrează non-stop pentru a tăia și bigui materialele din aceeași zonă de lucru pentru a crește productivitatea în întregul proces de producție. Dublați automat volumul de lucru, utilizând software-ul TwinCut de ultimă oră al Elitron. Acesta calibrează și atribuie sarcina de lucru independent fiecărui cap de tăiere, optimizând timpii totali necesari pentru fiecare lucrare.
Airo Panel: Tehnologie inovatoare brevetată de Elitron dezvoltată special pentru operațiunea de descărcare. Airo Panel este un panou de aspirație puternic care transportă întreaga foaie tăiată în zona de descărcare și o depozitează pe palet.
Rezultatul: forme perfect tăiate, resturi ușor de desprins, fără puncte de fixare sau aspect inestetic.
Bobst Firenze Duran Machinery Flint Group Fujifilm HP Komori Mohr enfocus Elitron ABG International

Prentru a vizualiza aceasta pagina este nevoie de un browser modern.


Google Chrome

Mozilla Firefox

Internet Explorer