Onset X series

Onset X series

Platformă de top cu arhitectură modulară pentru imprimarea materialelor rigide

Cea mai recentă generație de echipamente Onset X stabilește un nou standard în producția de înaltă calitate, cu noi nivele de producție, fiabilitate și scalabilitate.
Onset X imprimă direct pe o gamă largă de materiale rigide și flexibile, de la materiale pentru afișaj standard până la suporturi industriale.
Echipamentul a fost conceput pentru a permite schimbarea configurației inițiale mașinii sau adăugarea unor noi capete de imprimare.fără a aduce alte modificări
Funcțiile inteligente permit Onset să monitorizeze starea proprie pentru a menține performanța optimă și calitatea imprimării evitând totodată deteriorarea sau distrugerea capului de imprimare.

Descriere

Viteza maxima: intre 200 si 900 m²/h
Dimensiune maxima de print: 3,22 x 1,60 m
Printeaza cu suprafata variabila, Satin sau Glossy
Capete de imprimare industriale (Fujifilm Dimatix Q class 9 pl; R class 14 pl; S class 27 pl)
Sistem de alimentare: manual, 3/4 automat, automat sau configurat pentru print pe carton ondulat
Grosime maxima suport de print: 50 mm cu alimentare manuala; 18 mm cu alimentare automata
Greutate maxima suport de print: 20 kg in varianta manuala; 10 kg in varianta automata, 80 kg in varinta de masa redusa.
25 zone de vacuum, corespondente principalelor dimensiuni media din piata.
Tehnologie iNozzle
Diagnosticare in remote
Specificatii tehnice
Onset X1 LT Viteza maxima de imprimare de pana la 200 m²/hr. Este versiunea entry-level a modelului Onset X1, printeaza doar uni-directional ulterior se poate face upgrate la bi-directional
Onset X1 (Q Class – 9 pl; R Class 14 pl; S Class 27 pl) Viteza maxima de imprimare de pana la 560 m2/hr (112 mese pline* pe ora)
Onset X2 (Q Class – 9 pl; R Class 14 pl; S Class 27 pl) Viteza maxima de imprimare de pana la 725 m2/hr (145 mese pline* pe ora)
Onset X3 (R Class 14 pl; S Class 27 pl). Cea mai rapida imprimanta Onset de pana acum. Viteza maxima de imprimare de pana la 900 m²/hr (180 mese pline* pe ora). * O masa plina = 5 m²
Bobst Firenze Duran Machinery Flint Group Fujifilm HP Komori Mohr enfocus Elitron ABG International

Prentru a vizualiza aceasta pagina este nevoie de un browser modern.


Google Chrome

Mozilla Firefox

Internet Explorer