Seria FLH-Z

Seria FLH-Z

Seria de echipamente de developat FLH-Z de la Fujifilm a fost proiectata pentru a fi utilizata cu gama de placi termale Brillia “lo-chem” de la Fujifilm. Fiecare procesor din gama incorporeaza sistemul de control unic si inteligent bazat pe microprocesorul ZAC dezvoltat de Fujifilm care tinde spre obtinerea unei producții stabile si la o calitate excelenta a placilor offset, cu mentenanta si utilizare de chimicale reduse.

Descriere

Seria FLH-Z la prima vedere
• Un schimb de soluții de developare pot developa pana la 15.000 m² de placi offset rezultand o economie substantiala de revelator.
• Mentinand o activitate perfecta a baii de developare se obtine o prelungire a duratei de viata a acesteia, cu mult peste normele existente.
• In mod obisnuit se poate obtine o durata de viata a baii de developare de patru ori mai lunga decat in cazul sistemele normale de developare.
• Chimicalele utilizate pentru developarea placilor cu sistemele de developare ZAC folosesc revelator care nu contine silicati. Acest lucru asigura o durata de viata mult mai lunga a baii de developare, fara acumulari de reziduuri si blocaje in unitatile de filtrare.
• Datorita controlului inteligent al regenerarii procesorului de placi ZAC, sunt mult mai stabile usurand obtinerea unei calitati excelente, indiferent de conditiile de mediu.
Specificatii tehnice
Capacitatea tancului baii de developare: FLH-Z 85: 30 litri; FLH-Z 125: 80 litri; FLH-Z 150: 96 litri; FLH-Z 165: 104 litri
Dimensiunea placilor:
• Latimea maxima a placii: FLH-Z 85: 850 mm; FLH-Z 125: 1250 mm; FLH-Z 150: 1500 mm; FLH-Z 165: 1650 mm;
• Lungimea minima a placii: FLH-Z 85: 285 mm; FLH-Z 125: 350 mm; FLH-Z 150: 350 mm; FLH-Z 165: 350 mm
Tipuri de placi recomandate: Placi termale Brillia HD LH-PJE, LH-PLE, LH-NI3 & LH-PXE, si Brillia LH-PCE (fara beneficiile „ZAC”)
Grosimea placilor: 0.15 - 0.40 mm
Timpul de developare: LH-PJE si LH-PLE: 16 secunde, LH-NI3: 28 secunde, LH-PXE: 14 secunde
Bobst Firenze Duran Machinery Flint Group Fujifilm HP Komori Mohr enfocus Elitron ABG International

Prentru a vizualiza aceasta pagina este nevoie de un browser modern.


Google Chrome

Mozilla Firefox

Internet Explorer